top of page
Vyhledat

I Revolut mění podmínky plateb, ale jinak než Twisto

Ani karta Revolut neváhá změnit podmínky používání, aby udržela rentabilitu svých služeb. Všichni klienti dostanou brzy oznámení o chystaných změnách služeb.


Každý z nápadů, které se na trhu pro zákazníky vytváří, musí časem začít vydělávat. Prudký vzestup, se zpomalí a jejich strůjci musí začít postupně vložené úsilí přeměnit ve finance, které udrží dobrý nápad při životě.

Co Revolut změní

  • U základního tarifu zdarma, omezuje výhodnou směnu zahraniční měny do částky 25000 Kč. V případě placených tarifů Premium a Metal, se však změny v omezení nedotknou a zůstávají stále dle podmínek v tarifu.

  • U směn o víkendu se zvyšuje přirážka pro hlavní měny z 0,5 % na 1 %. Za převody USD do země, která není ve své národní měně, bude účtován poplatek 90 Kč a 150 Kč pro převody mimo USD. První platba každý měsíc za převod na účet mimo svou zemi zůstává zdarma. Za každou další v pořadí, bude účtován poplatek ve výši 15 Kč. Pouze v rámci České republiky budou zcela zdarma.

Nejdůležitější aktuálně bude pro všechny inovativní řešení, se hlavně udržet při životě, což má přednost před rychlou expanzí. V době Covid-19, se počítají ztráty i v bankovních institucích, kde z důvodu sníženého obratu, přestaly být platební transakce z části výhodné.

9 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page