top of page
Vyhledat

Interaktivní mapa - stav silnic v reálném čase Španělsko pro kalamitní stav

Španělsko čelí studené vlně, proto je pro řidiče důležité znát stav silnic. Ministerstvo dopravy vytvořilo interaktivní mapu se všemi událostmi v reálném čase pro řidiče tak, aby nedocházelo k jejich uvíznutí a řidiči mohli včas naplánovat svou budoucí jízdu.

Státní meteorologická agentura varuje před velmi nízkými teplotami, ledem a velkým množstvím sněhu v mnoha oblastech. Sněhové předpovědi varují před zvláštně chladným počasím v Madridu, Kastilii La-Mancha, Východní Andalusii, Valencijském společenství a Bajo Aragón. DGT rovněž vyzvalo řidiče, aby své cesty dobře plánovali a neustále kontrolovali předpověď počasí a stav silniční sítě.

Odkaz na interaktivní mapu pro řidiče: https://1url.cz/OzP4P

Kromě zobrazení všech druhů omezení a rychlostních radarů nabízí nová interaktivní mapa stav silnic v reálném čase, včetně všech povětrnostních událostí. Patří sem potíže související s řízením vozidel, sněhu, ledu, deště nebo větru. Uvidíte také všechna zdržení, která tím byla vygenerována. Další zajímavou službou, kterou tato interaktivní mapa nabízí v reálném čase, je karta s názvem „Předpovědi“. V této části můžete zkontrolovat předpověď na několik příštích dní pro případ, že by se situace zhoršila.




200 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page