top of page
Vyhledat

Pozor na noční uzavření A3 mezi křižovatkami Biebelried a Fürth / Erlangen 

Z důvodů příprav na rozšíření dálnice A3 mezi křižovatkami Biebelried a Fürth / Erlangen budou budovy příští víkend zbořeny. A3 je zcela zablokován v obou směrech.

Noční úplné uzavření A3:

  • V noci od soboty (15. 8. 2020) 20:00 do neděle (16. 8. 2020) 9:00 je dálnice A3 mezi Höchstadt-Nord a Schlüsselfeld uzavřena. To hlásí A3 Nordbayern GmbH. Provoz bude v obou směrech odkloněn na objížďku.

  • Odklon povede od křižovatky Schlüsselfeld, kdy se odbočuje směr Norimberská.

  • Ukazatel povede řidiče po označení U11 a zpět se vrátí na A3 na křižovatce Höchstadt-Nord.

  • Pro nezbytná přípravná opatření týkající se demolice mostu (BW 347a) bude sjezd na okresní komunikaci mezi Elsendorfem a Buchfeldem uzavřen od čtvrtka 13. srpna v 6:00 hod.

  • Toto uzavření zůstane v platnosti až do plánovaného dokončení nového nadjezdu nad dálnicí, pravděpodobně do konce března 2021.

  • Objížďka povede v případě zbourání mostu přes Buchfeld - Ailsbach- Unterwinterbach - Frimmersdorf - Hermersdorf - Dutendorf - Oberwinterbach - Ochsenschenkel - Gleißenberg - Schlüsselfeld - Attelsdorf - Elsendorf a bude označena.

Tamní úřady doporučují aby se řidiči na příslušných čerpacích stanicích a odpočinkových parkovišť v oblasti Steigerwald nezdržovali od soboty 15. srpna do 19:00 a opustí odpočívky na A3 po úplném uzavření spojovací body Höchstadt Nord a Schlüsselfeld protože bude možné znovu opustit tyto odpočívky až v neděli 16. srpna kolem 9 hodin. To se týká jak ve směru Norimberk, tak směrové vozovky Frankfurt / Main.


Chcete dostávat podobné unikátní dopravní zprávy? Staňte se našimi členy na www.d365.cz/clenstvi.



10 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page